Hyra Husbil Japan

Hyra Husbil Japan – Husbilsuthyrning i Tokyo Japan

Hyra Husbil Japan – Husbilsuthyrning i Japan. England är så mycket mer än bara Tokyo.

Hyr husbil i Tokyo nästa gång du reser och upptäck mer av Japan. Ta dig fram enklare i Japan med en hyr husbil av bästa kvalitet.

Hyra Husbil Japan

Hyra Husbil Japan

 Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka Japan. Flyg lågpris och hyr en husbil i Tokyo Japan.

Sök Husbilar i Tokyo Japan här!


Tokyo Haneda flygplats
Tokyo International Airport, som kallas Haneda Airport (HND), belägen 14 km från Tokyo. Det är den största flygplatsen i både Japan och Asien vad gäller antal passagerare och 4 största i världen. Kollektivtrafik till och från flygplatsen till exempel bussar och olika tåg. Det är relativt enkelt och smidigt att ta sig runt i Japan. I stort sett alla stationer har skyltat på både engelska och japanska

Husbilsuthyrning i Tokyo Japan

Husbilsuthyrning i Tokyo Japan

Bästa sättet att resa till Japan Det finns ännu inget flygbolag som flyger direkt till Japan från Sverige. Men det finns ett gäng olika flygbolag som flyger till Japan från andra närliggande städer som Helsingfors, Köpenhamn och London.
Japanerna är kända för sina korta semestrar, men antalet helgdagar är i gengäld många. De viktigaste helgdagarna, då det mesta är stängt, är 1-3 januari (det japanska nyårsfirandet) och 29 april-3 maj (s.k. golden week). Därutöver tar många en eller två veckors semester i augusti då den s.k. o-bon-helgen inträffar (buddistisk ceremoni för de avlidnas själar).

HUR ÄR DET MED VISUM?
Svenska medborgare får automatiskt ett turistvisum för 90 dagar när man anländer. Ska du inte stanna längre än 90 dagar så behöver du således inte ansöka om ett visum för att resa till Japan. Reseinformation Japan

Kreditkort och pengar
När du behöver ta ut pengar på ditt VISA-kort, så är japanska Posten ett bra val. Här är Postens symbol.
Utländska kreditkort fungerar inte i alla maskiner och på alla tider i Japan. Säkrast är att ta ut pengar på antingen 7-Eleven eller japanska Posten. Du bör också kontakta din bank och höra vilka regler som gäller för uttag i utlandet.

Japan
– Storlek: 377 944 km², lite större än Norge.
– Huvudstad: Tokyo är världens största stad, 35 miljoner invånare i Stor-Tokyo.
– Befolkning: 127 miljoner invånare. Endast en liten etnisk minoritet (ainu).
– Språk: Alla talar japanska. Brister i engelska kompenseras med en stor vilja att hjälpa till.
– Tidsskillnad: Åtta (+8) timmar före Sverige. Under vår sommartid är det sju timmar.