Motormännens Upptäck Europa 2016 – 2017

Motormännens Upptäck Europa med bil 2016 – 2017

HusbilresehandbokMotormännens Upptäck Europa 2016 - 2017

Motormännens Upptäck Europa. Motormännens klassiska bilresehandbok Upptäck Europa med bil har kommit i ny upplaga (2016-2017). Lättläst och fullmatad med aktuella uppgifter – precis som i tidigare årgångar. Upptäck Europa med bil är den perfekta hjälpredan när du planerar att bila genom Europa. Dags för avfärd? Se till att Upptäck Europa med bil ligger lätttillgänglig i handskfacket.

Motormännens egna Europaguide, med massor av tips och råd för dig som planerar en bilsemester i Europa. här>>

168 kr.

I första delen Vart ska vi resa? Hur ska vi bo? får du hjälp att lägga upp Europaresan i stort. Vi tipsar om hur du får reda på mer om ditt resmål och vägen dit. Du får förslag på bra vägar och hur du hittar prisvärda färjor, trivsamma hotell och campingplatser. Vi ger råd om att hyra bil utomlands och om hur det funkar med biltåg.

Praktiskt kom-ihåg tar upp allt sådant som inte får glömmas inför bilresan genom Europa. Använd den behändiga checklistan – enklare kan det inte bli. Vi skriver om pengar, försäkringar och viktiga papper. Hur du rustar bilen för en lång resa. Hur man reser med husvagn och husbil. Och hur man reser med barn och med husdjur.

I delen Nu kör vi! är vi på väg. Hur går det till att köra på utländska motorvägar eller över Alperna? Vad gör man om bilen krånglar? Eller om någon blir sjuk? Och hur skyddar man sig mot tjuvar? Svaren hittar du i boken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.