Sveriges bästa camping 2016

Sveriges bästa camping 2016

Sveriges bästa camping 2016. Utmärkelsen ’BestCamping 2016’ delas årligen ut av de inflytelserika konsumentorganisationerna ANWB I Nederländerna och ADAC i Tyskland.

Sveriges bästa camping 2016

Sveriges bästa camping 2016

För andra året i rad har Daftö Camping Resort blivit utsedd till en av de bästa campinganläggningarna i Europa. Som den enda anläggningen i Sverige.

Sveriges bästa camping 2016 – Daftö ­– unika i Sverige med 5 stjärnor

Så här skriver Harm Jan Buruma, campingchef på ANWB och Stefan Thurn, chefredaktör på ADAC, i ett personligt brev till familjen Kempe:

”Efter gemensam inspektion från ADAC och ANWB, har er camping åter igen uppnått toppresultat, 5 stjärnor, och därmed får utmärkelserna ’ADAC Best Camping 2016’ samt ’ANWB Best Erkende Camping 2016’. Grattis till denna bedrift.”

Dr. Elisabeth Dörkens, onlineredaktör på ADAC fyller i:

”Ni uppfyller alla krav och får högsta möjliga omdöme och därmed femstjärnigt betyg. I Sverige är det endast Daftö Camping Resort som någonsin mottagit denna utmärkelse.”

En förstklassig semesteranläggning

För Daftö är utmärkelsen självklart oerhört viktig. Hela anläggningen har betygsatts utifrån kategorier som sanitära anläggningar, utbud på restauranger och kiosker, möjlighet till bad och avkoppling samt aktiviteter.

”Vi är otroligt glada för att Daftö Resort återigen har fått den här internationellt viktiga utmärkelsen” säger Lena Kempe, VD på Daftö Resort, efter att ha fått beskedet och fortsätter: ”Det är en bekräftelse på att vi driver en förstklassig semesteranläggning och en fantastisk garanti för våra gäster.”

Daftö Resort är en av 15 helårsöppna anläggningarna i Swecamp vilket är Sveriges största kedja för camping och Utomhusupplevelser.

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.