Husbilsuthyrning Bordeaux Frankrike

Husbilsuthyrning Bordeaux – Res till Bordeaux Frankrike

Hyra Husbil Bordeaux, Bordeaux airport, Bordeaux–Mérignac Airport (French: Aéroport de Bordeaux-Mérignac).

Husbilsuthyrning Bordeaux – Att hyra ett husbil og campervan i Bordeaux Frankrike är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Flyg lågpris till Bordeaux och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Boka din hyra husbil i Bordeaux via oss så kan du njuta för fullt av din semester.

Husbilsuthyrning Bordeaux Frankrike

Sök och hitta billig hyra husbil i Bordeaux och Frankrike. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Bordeaux, Frankrike här! Snabbt, smidigt & enkelt.

[sam id=”10″ codes=”true”] Bordeaux Flygplats – Merignac Airport (BOD) ligger 13 km väster om Bordeaux centrum – i förorten Mérignac – och en internationell flygplats. Flygplatsen heter på franska ”Aéroport de Bordeaux – Merignac,” och är den 6: e mest trafikerade i Frankrike . Det finns bra utbud av butiker och restauranger på flygplatsen, och andra faciliteter som finns är postkontor, informationsdisk, bank och bankomat.Husbilsuthyrning Bordeaux – Bordeaux är Frankrikes femte största och utmärks främst av en elegant 1700 –tals stadskärna. Sevärdheter i staden är Grand Theatre – en storslagen teater i klassicistisk stilsom uppfördes från 1773 till 1780. Du får heller inte missa det eleganta torget Place de la Bourse som flankeras av två majestätiska 1700-tals byggnader: Palais de la Bourse och Hotél des Douanes..
Spännande historia, oslagbar vinkultur och gastronomi i världsklass får besökare att tala lyriskt om Bordeaux. Storaslagna och charmiga gågator i centrum gör staden attraktiv för shopping medan staden om kvällarna lockar med både opera, barer, shower och dans. Bordeaux är en stad att njuta i och av!
Bordeaux är världens största vinregion och Frankrikes mest kända när det gäller röda viner. Bordeaux gjorde sig berömt för sina viner redan under kung Henrik II:s tid. Regionen började då att exportera viner till engelska kungahuset och andra utländska hov. Bordeauxs vinproducerade områden sträcker sig över två stora floder. Floderna och flodhamnen var avgörande för Bordeuxs möjligheter att exportera vin till utlandet. Vid flodstränderna ligger också en del magnifika slott som har stor betydelse för vinproduceringen. Slotten utgör grundstenen för kvalitetssymtemet. Varje slott har en egen vingård. Årligen produceras här 44 miljoner lådor vin! Frankriketurist.se/bordeaux

Sevärdheter Bordeaux:

Byggnader
Esplanade des Quinconces
Place des Quinconces, ett av stadens största torg vid floden, vilket pryds av flera statyer och två höga kolonner.
Colonnes des Girondins
Grand Théâtre, uppförd 1776-1780 av Victor Louis.
Allées de Tourny
Cours de l’Intendance
Place du Chapelet
Pont de Pierre
Katedralen Saint-André, byggd i gotik under 1200- och 1300-talet med rik skulptural dekor, särskilt i norra och södra portalerna.
Saint-Croix (heliga korsets kyrka), romansk kyrka uppförd under 1100- och 1200-talen.
Saint-Michel, en sengotisk kyrka med ett fristående 109 meter högt klocktor

Museum
Musée des Beaux Arts
Musée d’Aquitaine
Musée des Arts Décoratifs
Musée D’Histoire Naturelle
CAPC
Musée National des Doines

Links Bordeaux Frankrike

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.