Husbilsuthyrning Lyon Frankrike

Husbilsuthyrning Lyon – Husbil Semester Lyon

Hyra Husbil Lyon Frankrike

Husbilsuthyrning Lyon, Lyon Airport, Lyon-Saint Exupéry flygplats

Hyra Husbil Lyon Frankrike

Husbilsuthyrning Lyon – Att hyra ett husbil og campervan i Lyon Frankrike är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Flyg lågpris till Lyon och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Boka din hyra husbil i Lyon via oss så kan du njuta för fullt av din semester.

Sök och hitta billig hyra husbil i Lyon och Frankrike. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Lyon, Frankrike här! Snabbt, smidigt & enkelt.

[sam id=”10″ codes=”true”]

Lyon flygplats: Flygplatsens fullständiga namn är Lyon-Saint Exupéry flygplats. Den är uppkallad efter flygpionjären och författaren Antoine de Saint-Exupéry. Flygplatsen ligger 2 mil öster om Lyon i Colombier-Saugnieu. Det finns två terminaler, mellan vilka det finns ett centralt shopping- och serviceområde. Det går en särskild buss mellan de två terminalerna. Lyon flygplats tar emot 6,5 miljoner passagerare om året, vilket gör den till Frankrikes fjärde mest trafikerade flygplats

Husbilsuthyrning Lyon – Lyon ligger i Frankrikes sydöstra del och precis där floden Saône flyter ihop med Rhône. Det är således en stad smyckad med vatten. Det är Frankrikes näst största stad och allra mest känd för sin fantastiska gastronomi. I Lyons storstadsområde bor cirka 1,6 miljoner människor, vilket gör staden till Frankrikes näst största. Staden är ansedd som det gastronomiska Frankrikes förnämsta stad och ligger strax söder om vindistriktet Beaujolais och just norr om de stora vinerna från norra Rhônedalen. Norra Rhône står för endast fem procent av hela Rhônedalens vinproduktion. Och på norra Rhônedalens tvärbranta sluttningar plockar man druvorna för hand och gör ofta endruvsvin av dem. Lyon är därför en bra bas om man vill bekanta sig vidare med de vinlandskap som omger staden. Lyon är idealiskt beläget mitt mellan Paris i norr och Marseille i söder. Från Lyon kan man enkelt ta tåget till någon av dessa städer då resan endast tar runt två timmar. Med detta märker man som besökare rätt fort att staden är en tillflyktsort för stressade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.