Husbilsuthyrning Strasbourg Frankrike

Husbilsuthyrning Strasbourg Frankrike

 Hyra Husbil Strasbourg

Husbilsuthyrning Strasbourg, Strasbourg Airport, Strasbourg Aéroport

Husbilsuthyrning Strasbourg – Att hyra ett husbil og campervan i Strasbourg Frankrike är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Flyg lågpris till Strasbourg och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Boka din hyra husbil i Strasbourg via oss så kan du njuta för fullt av din semester.
Sök och hitta billig hyra husbil i Strasbourg och Frankrike. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Strasbourg, Frankrike här! Snabbt, smidigt & enkelt.

[sam id=”10″ codes=”true”]

Strasbourg flygplats – Strasbourgs flygplats ligger bara 18km från staden, och ger trätt i den magnifika staden som är Strasbourg.Hyra Husbil Strasbourg – Strasbourg är huvudstad i regionen Alsace i Frankrike. Stadens historia sträcker sig tillbaka till innan romartiden och har länge utgjort en viktig knutpunkt för fransk och tysk kultur; här talades under långa tider tyska, vilket förklarar stadens nuvarande namn. Trots att detta inte skett utan historiska konflikter, utgör området en bro mellan Frankrike och Tyskland, i dag till exempel genom Strasbourgs universitet, Frankrikes största, och kännetecknas dessutom av samexistens av katolsk och protestantisk kultur.Det är en politiskt viktig stad i Frankrike och i hela Europeiska Unionen vilket säkerligen är bidragande faktor till att staden har ett så stort utbud av bra hotell. Den mest berömda sevärdheten är det historiska centret som heter Grande Île och finns med på Unescos världsarvslista. Visit Alsace
Strasbourg och Alsace är en del av Rhendalen. På nästan alla områden är det tyska inflytandet påtagligt. Det lokala språket är en tysk dialekt, den lilla gossefigur som symboliserar landskapet kallas Hansi och det buteljerade vattnet heter Carola och Lisbeth. De många små byarna domineras av korsvirkeshus med utkragad övervåning och skiffertak. Här och var finner man ett storkbo på skorstenen. Storken är Alsaces landskapsfågel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.