Dethleffs husbilar 2016

Dethleffs husbilar 2016

Katalog – Dethleffs husbilar 2016

Dethleffs husbilar 2016. Dethleffs husbilar finns en mängd intelligenta idéer och bekväm utrustning som standard. Dethleffs har varit Sveriges mest sålda husbilsmärke åtta år i rad och är även Nordens största husbilsmärke. Framgångar man rönt genom att anpassa bilarna efter kundernas önskemål. Den som vill ha en husbil anpassad till vår svenska vinter kan få det hos Dethleffs, där du också finner det bredaste modellprogrammet på hela den Europeiska marknaden.
husbilar-til-Dethleffs

Hos Dethleffs finner du ett brett och digert modellprogram med allt från prisvärda, ”basic-utrustade” husbilar till de med riklig utrustning som andas både lyx och flärd. Givetvis finns allt däremellan också. De har både alkover för barnfamiljer och de klassiska halvintegrerade i många planlösningar. Integrerade husbilar finns även de i ett brett utbud av planlösningar. Självklart hjälper vi er att hitta den perfekta husbilen till er familj. Dethleffs husbilst katalogg 2016. Sommersemester, vinter-camping, i bergen, vid vattenet, i staden eller hela världen runt? Dethleffs husbilar står för högsta kvalitet, förstklassig utförande, individuell utrustning och i varje fall för mer säkerhet och semesterglädje.

Dethleffs husbilar 2016:

Katalog – Dethleffs husbilar 2016

Katalog – Dethleffs lyxklass husbilar 2016

Flyer – Dethleffs 4-travel 2016

Flyer – Dethleffs kampanjmodeller husbilar 2016

Tekniska data – Dethleffs husbilar 2016

Tekniska data – Dethleffs lyxklass husbilar 2016

Tekniska data – Dethleffs 4-travel 2016

Prislista – Dethleffs husbilar 2016

Dethleffs Lifetime-Plus-konstruktion

Alla husbilar från Dethleffs erbjudas med en 6-årig täthetsförsäkring (förutsätter årliga inspektioner mot betalning).

En nyhet är Dethleffs Lifetime-Plus-konstruktion på alla modeller i Advantage- och Esprit-klassen. Denna nya konstruktion förenar en väggkonstruktion som garanterat inte drabbas av röta och därmed håller länge med modern kunskap om ett sunt inomhusklimat:

  • Väggar, tak och golv är fria från köldbryggor och konstruerade helt utan träkomponenter. Istället garanterar stabila polyuretanstöttor en hög vridstyvhet.
  • Starka glasfiberplattor (glasfiberförstärkt plast) i tak och golv skyddar mot skador utifrån på grund av hagel, stenskott, saltvatten med mera.
  • Ett extra tjockt skikt av hydrofobiskt, vattenavvisande XPS-skum av hög kvalitet sörjer för mycket goda isolationsvärden.
  • Ett 3 mm (golv 6 mm) tjockt spärrskikt mot bodelen fungerar fuktighetsutjämnande och ljuddämpande.

 

Dethleffs Trend 2016

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.