Hyra husbil Amsterdam Holland

Husbilsuthyrning Amsterdam Holland

Hyra husbil Amsterdam, Amsterdam Airport, Schiphol Flygplats.

Att hyra ett husbil Amsterdam är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Jämför nationella och internationella husbiluthyrningsleverantörer i Amsterdam Nederländerna och hitta det billigaste priser. Boka din hyra husbil i Amsterdam via oss så kan du njuta för fullt av din semester.

Att köra husbil runt i detta platta land ger mycket, då avstånden är korta och sevärdheterna många. Att köra husbil runt i Nederländerna ger mycket, sevärdheterna många. En semester i Amsterdam, Nederländerna är precis vad du behöver för att stressa ner.

Sök Husbilar i Amsterdam Holland här!

 [sam id=”15″ codes=”true”]

Hyr husbil i Amsterdam och upplev friheten att själva ta er till olika skiftande miljöer under en och samma semester. I Nederländerna är det enkelt och smidigt att köra husbil. Se blommorna på våren, kanalerna, väderkvarnarna, ostmarknaderna, miniatyrstäderna.

Amsterdam är Nederländernas största stad, den officiella huvudstaden (den nederländska regeringen, parlamentet och statsöverhuvudet samt alla ambassader har dock säte i Haag som därför är Nederländernas faktiska huvudstad), och ligger i provinsen Noord-Holland.

photo djedj

Amsterdam räknas som världens mest liberala stad. I ingen annan stad är det lika öppet när det gäller lätta droger, sex och prostitution. Stadens mest kända distrikt är Red-light district, hos nederländare känt som de wallen (vallarna). I Amsterdam finns det ungefär 230 så kallade coffee shops, ett slags café där det bland annat serveras cannabis, vilket är tolererat i Nederländerna under vissa omständigheter. Antalet är dock på kraftig nergång.
Albert Cuyp-marknaden har 300 marknadsstånd vilket gör den till största i Europa. Här kan du köpa allt från färsk frukt och kläder till elektronik och exotiska kryddor.
Båttur Amsterdam
Det bästa sättet att lära känna Amsterdam är att ta en båttur på kanalerna. Det finns dussintals olika varianter i olika prisklasser. Systemet med kanaler skapades på 1600-talet och är i dag skyddat som världsarv. Till vissa kan du köpa en 24- eller 48-timmarsbiljett och sedan åka hur mycket du vill mellan sevärdheterna. Eftersom sevärdheterna nästan aldrig ligger mer än någon kilometer från centrum så är promenader ett perfekt sätt ta sig runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.