Hyra Husbil Paris Frankrike

Husbilsuthyrning Paris – Res till Disneyland® Paris

Husbilsuthyrning Paris, Paris Charles De Gaulle Airport och Paris Orly Airport.

Att hyra ett husbil og campervan i Paris Frankrike är ett utmärkt sätt att ta sig fram på och upptäcka landet i sin egen takt. Flyg lågpris till Paris och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Boka din hyra husbil i Paris via oss så kan du njuta för fullt av din semester.Sök och hitta billig hyra husbil i Frankrike. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara. Med över 100.000 nöjda kunder, har vi erfarenheten att garantera dig kvalitet husbil hyra och en semester utan problem.

Sök Husbilar i Paris, Frankrike här! Snabbt, smidigt & enkelt.

[sam id=”10″ codes=”true”]

Paris är huvudstaden i Frankrike. Staden är belägen vid floden Seine och grundades av romarna under namnet Lutetia. Paris utgör ett eget departement i regionen Île-de-France. Staden delas in i 20 arrondissement. Paris innerstad har cirka 2,2 miljoner invånare och med förorter över 11 miljoner invånare. Paris är ett av världens viktigaste affärs- och kulturcentrum. Som en av de mest betydelsefulla globala städer är Paris även ett viktigt politiskt, teknologiskt och konstnärligt centrum, samt ansedd som modets och gastronomins huvudstad. Paris besöks årligen av cirka 30 miljoner utländska turister, vilket gör staden till en av världens mest besökta städer.

Paris är en stad med många berömda sevärdheter, intressanta platser och museer att besöka men glöm inte att stanna upp och betrakta staden och människor på någon av stadens alla fik och missa inte att besöka Montmartre. Den idylliska stadsdelen som växte fram under 1800 talet då många författare och fattiga konstnärer bodde i området. I Montmartre hittar du också stadens högsta punkt där den vita basilikan Sacré-Coeur står med en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter Paris: Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Louvren, Versailles, Sacre Coeur, Champs Elysées, Centre Pompidou.

Disneyland® Paris, Paris
Hyra Husbil Paris. Några mil utanför Paris (32 km)ligger en av Europas största nöjesparker, nämligen Disneyland® Paris. 2012 firade parken 20 års-jubileum. Här finns Disneys alla sagofigurer och miljöer, från Kalle Anka och Piff och Puff till Askungen och Törnrosa med sitt stora rosa sagoslott från filmen med samma namn. Res med autocamper till Disneyland® Paris och upplev en värld av magi och upplevelser! I Disneyland® Paris får hela familjen uppleva massor av festliga upptåg, spektakulära shower och parader. Musse och hans vänner ser till att du ska få minnen som räcker i många år.

Walt Disney Studios® Park
I den här parken får du möjlighet att upptäcka den magiska världen bland filmer och tv-program. Här får du möta stjärnorna i filmerna och vara med bakom kameran och på nära håll se hur det går till vid film- och tv-inspelningar och de specialeffekter som används. Syftet med parken är att visa hur man gör tecknad film, men här finns även häftiga åkattraktioner och spektakulära shower. Områdena här heter Frontlot, Backlot, Production Courtyard® och Toon Studio. I Frontlot hyllas Hollywood och här i Disney Studio 1 blir du inbjuden att ta del av den glamorösa drömmen.

Klimat Paris
Paris har ett maritimt klimat med milda och små temperaturskillnader mellan årstiderna och som sällan har extremt höga eller låga temperaturer.
Somrarna är varma med temperaturer på ca. 22 – 25 °C dagtid och nattetid 13 – 16 °C. På vintrarna sjunker temperaturerna nästan aldrig under noll, och ligger som regel runt 3 – 8 °C. Snöfall i Paris sker mycket sällan, men kan ske under vissa vintrar, snön stannar dock sällan kvar på marken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.