Sju skidorter på sju dagar- med husbil

Sju skidorter på sju dagar- med husbil.

Följ oss på vår spännande resa där vi besöker sju skidorter på sju dagar med husbil och samtidigt arbetar mobilt.

På förmiddagen åker vi utför och kvällen längdskidor. Där i mellan förflyttar vi oss och arbetar ifrån husbilen med våra smarta datorer.

Sju skidorter på sju dagar- med husbil

Sju skidorter på sju dagar- med husbil

Resan kommer att gå av stapeln 16- 23 januari 2015. Vi besöker Åre, Ramundberget, Tänndalen, Idre, Kläppen, Orsa Grönklitt och Bjursås. På morgonen vaknar vi nära backen och passar på att åka utför i nypistade backar. Sen snabb lunch och arbete i husbilen för transport till nästa skidort. Där uppsöker vi längdskidspåret för lite skön eftermiddagsträning med dusch i husbilen och middag. På kvällen några timmars mobilt arbete igen, innan det är dags att sova gott.

Resenärer är Peter Hansen som äger Hansen Caravan. Peter har varit verksam inom husvagns och husbilsbranschen sedan 1984. ”För mig skall det bli jättespännande att testa husbilen och produkterna i sin rätta miljö” säger Peter som tycker om att åka utför på skidor och cykla mountainbike på fritiden. Den andra resenären är Elisabeth Westin som aldrig åkt husbil tidigare men har ett stort intresse för all typ av utförsåkning och tränar för tjejvasan. Till vardags arbetar hon för Microsoft. ”Det ska bli spännande och inspirerande att sitta på fjället och arbeta utan måsten” säger Elisabeth.

Husbilen som vi färdas i är en Hymer Excis i 564 – 2014

Sponsorer: Hymer Sverige, Head skidor, Microsoft, KAMA Fritid, Spyder skidkläder, B2B it partner, Orsa- Grönklittsgruppen, Kläppen ski resort

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.