Hyra Husbil USA – Envägshyra USA

Envägshyra av husbil USA, Australien, Nya Zeeland och Kanada

Hyra Husbil USA – Husbil i USA

Sök och boka hyra husbil – bästa sökmotorn för husbil uthyrning!

Envägshyra av husbil (dvs lämna hyrhusbilen i annan stad) har blivit populärt i USA, det är ett utmärkt sett att få uppleva mer och köra mindre. Cruise-Americas-4
Speciellt nuförtiden när det har blivit enklare att söka flyg till en stad och hem från en annan. Envägshyra är ofta fördelaktigt jämfört med att köra tillbaka husbilen. För kortare avstånd finns det numera ofta flera husbilar med gratis envägshyra. Detta kommer att stå klart och tydligt vid sökresultatet om du söker hyrhusbil via husbilsemester.se. Hämta ut husbil på en plats och lämna tillbaka husbil på en annan. Husbil är det verkliga sättet att se och uppleva Amerika. Ni reser i er egen takt och väljer själva de platser ni vill besöka. Vägarna är breda och trafikrytmen lugn och behaglig.

Avhämtning av husbil / Återlämning av Husbil
På upphämtningsdagen ringer man uthyrningsstationen för att bestämma tidpunkt för upphämtning. Tid varierar från 09.00-16.00. Upphämtning på ankomstdag från Europa är ej tillåtet. Vid avhämtning av husbilar får ni en genomgång av husbilen. Husbilen måste återlämnas mellan 09.00-12.00. Stationen är oftast belägen i närheten av flygplatserna. Transfer ingår ej. Uthyrningsstationerna är öppna helgfri måndag-lördag 09.00-16.30. Söndagar och helgdagar stängt.Lokala avvikelser kan förekomma.

Här jämför och bokar du hyrhusbilar från alla ledande hyrhusbilsbolag. Hitta de billigaste priserna och det bredaste utbudet av hyra husbilar. Sök Hyra Husbil i USA här!.

Trafiken
Trafiken i USA är tuffare än i Sverige. Här är stora motorvägar och det körs om både till höger och vänster. I korsningar får man svänga höger även när det är rött, såvida det inte står på en skylt att det är förbjudet just där.

Parkering
Parkering varierar mycket mellan de olika städerna i USA. Överlag är det billigt och det finns nästan alltid parkeringsplaster lediga.

Deposition
Vid hämtandet av husbilen betalas en deposition på US$……… Denna återbetalas om husbilen återlämnas i samma skick som vid avhämtandet samt är städad.Cruise-Americas-3

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.