Sveriges Bästa Camping App

Gratis camping app till din IPhone

Husbil Semester: Camping Sverige App

CampingSverige.se står bakom lanseringen av Sveriges första camping applikationer: CAMPING SWEDEN och CampingSverige.se NEWS.
CAMPING SWEDEN

Appen hittar du i din iPhone i ’AppStore’ på samma sätt som alla andra applikationer. Appen är svenska och finns på, danska, norska, engelska, tyska och holländska, så de flesta nationaliteter kan använda den när de besöker Sverige. Applikationen har många användbara funktioner, men den är först och främst enkel att använda.

Sveriges första camping applikationerMan kan hitta sin nuvarande position och därefter se vilka campingplatser som finns i närheten. På kartan kan man välja område och sedan klicka på den campingplats man önskar besöka eller veta mer om. När man klickar på den önskade campingplatsen visas:
– Antal stjärnor
– Organisation
– Öppningstider
– Telefonnummer + genvägsknapp för snabb bokning
– Länk till campingplatsens egen webbsida
– Route Planner (visar rutten, avstånden och restiden till campingplatsen från den aktuella positionen).

Hämta CAMPING SWEDEN  Appen här

CampingSverige.se NEWS

newsLadda ner CampingSverige.se News app och få alla de senaste nyheterna direkt i din iPhone. Enklare än så här blir det inte.
Det är CampingSverige.se som i samarbete med AppFactory står bakom idén, och redan i början av 2011 lanserade de CAMPING SWEDEN – en app med alla de svenska campingplatserna.

Med denna app kan du läsa de senaste nyheterna från CampingSverige.se samt se TV-klipp från Anne-Vibekes campingresor runt om i världen.

Ladda ner App’en här

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.