Hobby Husbilar nyheter 2015 + katalog

Hobby husbil modellprogram 2015

Hobbys husbilar nyheter 2015

Hobbys husbilar kombinerar funktionell utrustning och modern teknik med elegant design. Det är kanske därför Hobby husbilar är bland världens mest sålda. Praktiska funktioner gör din husbilstillvaro bekväm och med smakfull inredning blir boendet lustfyllt. Här nedan hittar du deras katalog.

Produktionen på Hobbys fabrik i Fockbeck har rullat på förhållandevis bra det senaste året, mycket tack vare att försäljningen av deras Premiumvagnar varit en succé i Europa. Även i Sverige ligger Hobbys husvagnar i topp även om de minskat från tidigare vilket de flesta gjort. När det gäller husbilarna ser det lite annorlunda ut. Där finns andra fabrikat som är större men Hobby hoppas förstås på marknadsandelar och kanske kan den moderna designen på Hobbys husbilar vara ett bidrag som faller många i smaken.

Till nästa år släpper Hobby tre nya serier av husvagn och husbil. OnTour, Vatana och Optima är nyheterna som snart kommer ut på marknaden.

Hobby är inte sämre på husbilar! Både Vantana och Optima är nya husbilsserier från tillverkaren för det kommande året. Vantana blir företagets första bilar på originalskåp – med tre varianter av tvärbädd och långbädd. Optima är en ny halvintegrerad serie med nio varianter av planlösningar.

CI-BUS-Bordmanagement-System är ett nytt häftigt hemelektroniksystem för både vagnar och bilar som Hobby erbjuder som tillval. Från en LCD-panel kan du kontrollera fordonets funktioner. Det är dessutom möjligt att ansluta smartphone, W-lan och ljudanläggning.

Det finns två huvudserier i Premiumklassen när det gäller Hobbys husbilar och det är Drive och Van. Driveserien byggs på Fiats chassi och totalbredden är med sina 231 centimeter närmare det som är ”vanligt” på husbilar. Premium Van byggs däremot på chassit från Renault Master och bodelen på Premium Van är endast 214 centimeter bred och det är också därför den har namnet Van.

Hobby Premium Husbilar – titta i 2015 års katalog »
Prislista »

Hobby Vantana Husbilar – titta i 2015 års katalog »
Prislista »

[sam id=”16″ codes=”true”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.