Sveriges bästa campingar

Lista: Sveriges bästa campingar

Husbil semester Sverige: topplista över svenska campingplatser

Husbil camping Sverige

Sajten Camping.se har låtit ett konsultföretag besöka campingplatser i Sverige för att titta på hygien, miljö, service, rekreationsanläggningar och aktiviteter. Sedan har inspektörerna satt betyg.

Kvaliteten på campingplatserna skiljer sig kraftigt: av 327 campingplatser i Sveriges camping- och stugföretagares riksorganisation SCR har bara elva fått toppbetyg i år.
husbil camping

– Genom stjärnorna kan gästen se om det är en stor anläggning med pooler, restauranger och aktiviteter eller om det är ett ställe som bjuder på avstressande naturupplevelser. Det ger en snabb överblick och gör valet enklare.

5-stjärniga campingplatser i Sverige
Camping.se presenterar elva 5-stjärniga campingplatser i Sverige. Njut av naturen och bo bekvämt med bästa tänkbara service när du bokar en 5-stjärnig campingplats i Sverige. 5-stjärniga campingplatser i Sverige

Sonjas Camping
På norra Öland, som alltid ligger högt i toppen på solligan, ligger några av Ölands längsta och bästa sandstränder. Här finner ni också Sonjas Camping och Stugor.

Västervik Resort – Lysingsbadet
Solvarma klippor, sandstrand eller vattenlek i poolen på en av Sveriges finaste semesteranläggningar.

Kneippbyn Resort Visby
Kneippbyn Resort Visby, Gotlands enda 5-stjärniga camping! Bara 3 km söder om Visby, på klippkanten precis vid havet, ligger Kneippbyn Resort. Här bor du granne med Villa Villekulla i flera olika boendealternativ, prisläget väljer du själv.

Böda Sand
Välkommen till en komplett campingby som sjuder av aktiviteter. Du bor längs med en två mil vit sandstrand med långgrunt vatten. Ett paradis för barnfamiljer. Tomter på 100-150m2.

apelviken.se
apelviken.se ligger vackert belägen mitt emellan två stränder och med promenadavstånd till stadskärnan. Bad från klippor eller strand. Eller varför inte i vår tempererade utomhuspool!

Daftö Camping Resort
Daftö Camping Resort är en populär semesteranläggning i Bohuslän med 5-stjärnig camping, 130 stugor, restaurang, pool, Äventyrspark och ett stort aktivitetsutbud för hela familjen.

Pite Havsbad
Välkommen till sommaren på Pite Havsbad! Vi arbetar hårt för at du ska kunna slappna av och trivas hos oss.

Byske Havsbad
På kustbandets mest kompletta och femstjärniga anläggning som nu dessutom är året-runt-öppen finns gott om aktiviteter för såväl stora som små. Allt som går att önska sig. Till och med toppmodernt konferensrum och havsrestaurang med fullständiga rättigheter.

Gustavsvik, Örebro
Utsedd till ”En av Europas främsta campingplatser” med allra högsta standard på boende och service.

Årjäng Camping & Stugor Sommarvik
Sommarvik är ett privat helårsöppet center, på solsidan av sjön V:a Silen (Dalslands Kanals sjösystem). Familjecamping. 6 olika stugbyar. Grupplogi. Kanotcentral och fiskecenter. Restaurang och relaxavdelning. Aktiviteter och Kids Club.

KronoCamping Lidköping
Med Sveriges största insjö, en mysig stadskärna med torgmarknader samt mängder med evenemang är Lidköping din perfekta besöksplats året runt. Vi har ett unikt läge vid Vänerns strand med bara 15 minuters promenadväg till centrum. Campingen är femstjärnig håller en hög standard och kvalité.

1. Sonjas Camping, Öland

2. Böda Sand, Öland

3. Apelviken, Varberg

4. Västervik Resort – Lysingsbadet

5. Daftö Camping Resort

6. Gustavsvik, Örebro

7. Kneippbyn Resort Visby

8. Lidköping SweCamp KronoCamping

9. Årjäng Camping & Stugor Sommarvik

10. Byske Havsbad, nära Skellefteå

11. Pite Havsbad

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.