Husbil i USA

Resa med husbil i USA

Husbil i USA. Hyra Husbil är det optimala sättet att se och uppleva Amerika. Ni reser i er egen takt och ni kan själva välja de platser ni vill besöka.

Husbil i USA

Husbil i USA

USA är landet som har allt. Amerikanerna själva brukar säga att de är ett levande bevis på att många folkslag kan leva tillsammans i ett land. USA är ett storslaget land, både mänskligt och landskapsmässigt. När man reser genom landet finner man alla kulturer representerade och man möter en mångfald i landskapet som man inte kan finna på andra platser i världen. Vägarna i Amerika är breda och trafikrytmen lugn och behaglig. Husbilen är bil och husvagn i ett. Den är lätt att köra både på motorvägar och på mindre, krokiga vägar och priset på hyra av husbil är generellt inte särskilt högt i USA.  Alla som har svenskt körkort och har fyllt 21, får lov att köra husbilen.

Välj rätt storlek

Det finns många olika storlekar på husbilar som rymmer 2 till 8 personer beroende på hur många du kommer att resa med. Med oss får du ökad trygghet, större säkerhet och marknadens bästa husbilar. Det gäller att välja rätt modell beroende på hur många ni är och hur stor plats ni vill ha. Barnstolar finns ej att hyra. Alla modeller har automatisk växellåda, servostyrning, spis, kylskåp, mikrovågsugn, toalett med dusch, luftkonditionering och radio.

Campingplatser i USA

Det finns gott om campingplatser i USA och Kanada. En del motell har separata uppställningsplatser för husbilar. Med en husbil kan ni själv välja ert eget Amerika, ha tid att se mera, uppleva mera och spara tid och pengar. Campingplatser som ofta är mycket väl utrustade för just husbilar och som dessutom har både swimmingpooler och restauranger. Normal campingavgift är ca US$ 25–65/natt.

Hyra Husbil

Hyra Husbil i USA

Hyra Husbil i USA

Husbilsemester.se samarbetar med alla de stora uthyrarna USA och Canada. Cruise America är Amerikas största husbilsuthyrare med över 3 300 bilar och man har också flest uthyrningsstationer. Apollo Motorhome Holidays, världens största privatägda operatörer för husbilar, har sedan 1985 revolutionerat husbils-branschen. Kundservice i världsklass och bra priser är deras ledord. 300 anställda har sett till att tusentals kunder fått förverkliga sina drömmar om att resa tvärs över Nordamerika i stil och komfort!  Jämför nationella och internationella uthyrarna i USA och Canada och hitta det billigaste priset,

 

Sök Hyra Husbilar i USA här! 

Annons:

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.