Camping Key Europe

Camping Key Europe

Camping Key Europe är ett samarbete mellan campingorganisationerna i Danmark, Finland, Norge och Sverige samt motororganisationerna ADAC och ANWB i Tyskland.

Camping Key Europe

Camping Key Europe är ett kundkort för europeiska campinggäster och ett samarbete mellan de nordiska campingorganisationerna samt andra europeiska organisationer. Sedan 2012 har Camping Key Europe ersatt det kort som tidigare hette Camping Card Scandinavia. Camping Key Europe används av samtliga SCR-anslutna campingplatser i Sverige och du behöver kortet för att bo på en SCR-ansluten campingplats. Kortet gäller mellan 1 januari och 31 december. Kortet måste aktiveras varje år och när du har ett kort gör du det enklast på en campingplats som är medlem i SCR.

Camping Key Europe gäller för hela familjen, en eller två vuxna med barn. I Sverige kan du välja bland 450 härliga campingplatser, från Björkliden i norr till Löderup i söder. Dessutom gäller ditt kort på i stort sett alla campingplatser i Europa.

Några kortfördelar

  • Snabbare incheckning
  • Fler än 80 olika att välja mellan
  • Olycksfallsförsäkring under vistelsen
  • SCR:s katalog Svensk Camping i brevlådan varje år

Pris: 150 kronor om du beställer via Camping.se och 140 kronor om du köper kortet direkt på en SCR-ansluten campingplats.
Försäkring: Gäller vid skador som kan inträffa på campingplats, ställplats för husbilar, hotell eller i hyrd stuga. Se hemsida för mer detaljer.
Hemsida: www.campingkeyeurope.com

Här kan du köpa ditt Camping Key Europe

Camping Key Europe – Android Apps

Camping Key Europe  App Store iTunes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[sam id=”16″ codes=”true”]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.