Husbil semester USA

Husbil semester USA – Husbil resor USA

Husbilen ger den fantastiska friheten att själv kunna välja tid, rutt och övernattningsplats, se och uppleva USA. Vägarna i Amerika är breda och trafikrytmen lugn och behaglig. Det är lätt att köra husbilar i USA, både på motorvägar och mindre vägar

Husbil semester USA - Husbil resor USA

Husbil semester USA – Husbil resor USA

Ni reser i er egen takt och kan själva välja de platser ni vill besöka. Det är mycket lätt att köra bil själv här då tempot är väldigt lugnt och trevligt. Väljer ni att resa runt med egen husbil får ni den ultimata friheten att ta dagen som den kommer!
Husbilsresor i USA
USA är korat till världens bästa husbil land.

Husbil semester USA

Husbil semester USA

Route 66
Vill du resa i historiska fotspår under din resa till USA? Då är Route 66 det perfekta valet. Under en husbil semester längs denna väg upptäcker ni det genuina USA. Upplev även du en vår tids mest spektakulära väg och gör en husbil roadtrip i USA på en av världens populäraste vägar! Chicago, St. Louis, Tulsa, Albuquerque, Flagstaff, Santa Monica. Route 66 förtrollar resenärer än idag. Mellan Chicago och Santa Monica passerar den historiska vägen diagonalt genom USA`s hjärta och sträcker sig genom landets mest typiska vägmiljöer. Det är lätt och smidigt att hyra husbil i USA för att ta dig fram längs denna klassiska väg.

Husbil semester USA

Husbil semester USA

Highway 1
Mellan Stilla havet och Kalifornien. Vägen bjuder på en av jordklotets vackraste och mest varierade bilresor. Ett par timmar från mångmiljonstaden Los Angeles tar naturen över. Officiellt börjar Highway 1 i Dana Point, en och en halv husbiltimme söder om Los Angeles, och slutar i Mendocino County norr om San Francisco. Husbil ruttförslag, San Francisco, Santa Cruz,  Monterey Bay, Big Sur, Hearst Castle, Santa Barbara, Angeles. Stränderna, restaurangerna och barerna i charmiga Gaslamp Quarters, San Diego Zoo och Seaworld gör att det finns massor att uppleva. Highway 1 är en rutt som lånar motorvägar, landsvägar och ibland gator med andra benämningar på sin resa genom delstaten och den gör det så intrikat att en gps sällan hänger med. En bra vägkarta, guidebok och genomtänkt planering är ett måste.

Körkortsregler Hyra husbil USA
Alla som har svenskt körkort och har fyllt 21, får lov att köra husbilen i USA. Internationellt körkort rekommenderas. Amerikansk polis är inte skyldig att känna till svenska körkort. Saknar du internationellt körkort kan en poliskontroll ta lång tid. En del husbiluthyrare vill också se internationellt körkort. Tänk på att svenska B-körkort utfärdade efter 1996-07-01 gäller fordon upp till 3,5 t totalvikt. Väger bilen mer krävs C-behörighet.

Campingplatser
Campingplatserna håller generellt hög standard med många faciliteter, och de flesta har en bra belägenhet. I de mest välbesökta nationalparkerna kan det ofta löna sig att beställa i god tid, då det annars kan vara svårt att hitta lediga platser under högsäsongen.

Hyra Husbil
Det är  inte helt likgiltigt vilket företag man hyr husbil hos, och var man ska hämta och lämna husbilen igen, då det kan innebära stora prisskillnader. Priset på hyra av husbil är generellt inte särskilt högt i USA. Vi samarbetar med alla de stora uthyrarna i USA, så vi kan hitta husbilar i alla storlekar för alla budgetar.

Det är billigare än du tror att husbilssemestra i USA. Ju tidigare du är ute med din förfrågan desto större är chansen att vi ska kunna erbjuda en husbil helt enligt dina önskemål.

Sök och hitta billig hyra husbil i USA. Jämför priser och hitta den mest prisvärda dealen på husbiluthyrning. Boka online i dag och spara.

Sök Hyra Husbilar i USA här!

Linker:

Camping USA

Go camping America

USA – Freecampsites.net

Foreign Visitors Driving in the U.S.

How to Drive in the USA Without Getting Into Trouble

ALL US AND CANADA CAMPGROUNDS LOCATOR

Camp & RV – Tent Camping to RV Parks App.

Sök Hyra Husbilar i USA här

Sök Hyra Husbilar i USA här

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.