Husbil: NIESMANN + BISCHOFF ARTO

Husbil: NIESMANN+BISCHOFF ARTO

Överallt där Arto drar fram är intresset enormt. Det har sina förklaringar: Arto 88 E har imponerande storlek och – med 8,76 meter, baserad på en Fiat Ducato med lågbyggt AL-KO-chassi och fyrcylindrig turbodieselmotor – är den längsta i alla modellserier från Niesmann+Bischoff.

Niesmann+Bischoff  Arto

Niesmann+Bischoff Arto

Den 2,32 meter breda linermodellen i varianten med nedsänkbar säng och enkelsängar bak, L-soffa och soffbänk är flaggskeppet i Arto-serien 2014. Niesmann+Bischoff presenterar nu fordonet på CMT i Stuttgart – trogen mottot ”Ny färg, ny look” – i en originell specialfärg som visar att: Husbilar av idag inte nödvändigtvis måste vara vita – åtminstone inte enligt husbilsspecialisten från Polch. ”Carbon Blue” heter den nya tjusiga lacken. Dessutom finns flera folierade dekoraccenter som tillval. Alldeles nyligen presenterade Niesmann+Bischoff den nya Arto i en mattgrå lackering, vilket fick stor uppmärksamhet.

Husbil: NIESMANN+BISCHOFF ARTO

Skapa en behaglig miljö med accentbelysning

HUSBIL ELLER SPORTBIL – I ARTO BÅDA FORDONSTYPERNA

Att Arto får så mycket uppmärksamhet är kanske inte så konstigt – den står ju faktiskt för en helt ny generation av husbilar. Bilen påminner i sitt formspråk och sin exteriör mer om en modern sportbil än en traditionell husbil. De Niesmann+Bischoff-typiska egenskaperna har tagits tillvara och vidareutvecklats. Det markanta utseendet med den stora panoramavindrutan för optimal utsikt, den innovativa kombinationen av varselljus och blinkers och de formade hjulhusen kännetecknar den nya frontdesignen. Fordonet har proportioner som är optimala och ser inte alls skrymmande ut. Även interiören sätter ny standard i branschen – från instrumentbrädan med kombinerad varmluftfördelning till det rymliga badrummet. Nya Arto har ett grundpris på 107 640 euro.

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.