Fler hyr Husbil i Spanien

Vinter i husbilen: Spanien

Husbil semester Spanien

Allt fler uppskattar att åka husbil på vintern, och då gärna i varmare länder som de i Sydeuropa. Att hyra bil på plats är en smidig lösning och nu öppnas två nya hyrställen i Spanien.

Det är den Europastörsta husbilsuthyraren McRent som öppnar två nya uthyrningsställen i Spanien. Det innebär att de totalt har 13 ställen du kan utgå ifrån om du inte vill köra med din egen bil ner till Sydeuropa. Då tar du flyget till lämplig flygplats innan du beger dig ut på ett härligt äventyr.

Bara fyra kilometer från flygplatsen i Spaniens tredje största stad Valencia öppnar McRent det ena av sina två nya hyrställen. Längre söderut hittar du det andra nya hyrstället i den Andalusiska regionen Almeria. Här är det dock något längre till flyget, 20 mil från flygplatsen i Granada och drygt åtta mil från flygplatsen i Almeria.

Flyg lågpris till Spanien och hyr en husbil. Stort utbud av husbilar. Rätt pris och kvalitet. Jämför nationella och internationella husbiluthyrnings leverantörer i Spanien och hitta det billigaste priser
Sök Husbilar i Spanien här!

Husbil är det idealiska fordonet för dig som vill upptäcka Spanien. Husbilen ger den fantastiska friheten att själv kunna välja tid, rutt och övernattningsplats.

Solkusten är inte speciellt campingvänligt. Många vintercampare håller i stället till till i området Alicante,Cartagena,Murcia där klimatet är klart godkänt. I området finns ott om campingplatser, tex La Marina, Playa de Mazarron, Palmeras. I områdett ex på La Marina finns gott om nordbor och man behöver inte bli ensam om man inte vill.

spain 3

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.