Tömningsstationer för husbilar

Tömningsstationer för husbilar i Sverige

Tömningsstationer och Rastplatskart för husbilar

Tömmning / Latrin Husbil

Standard och utrustning är lite olika på de olika rastplatserna, men det gemensamma för dem är att du ska kunna använda dem oavsett om du har något funktionshinder eller inte. Här finns också toaletter, informationstavlor, sittplatser med bord och soptunnor.

Rastplatser är inte till för långtidsuppställda husbilar och husvagnar utan för trafikanter som stannar en stund och kopplar av.

Rastplatser med tömmning / latrin i Sverige

tömningsstationer för husbilar

Tömningsstationer för husbilar

 

Hitta tömningsstationer
Nedan finns information om var det finns tömningsstationer för toalettavfall. Informationen har tagits fram med hjälp av Skärgårdsstiftelsen och är uppdaterad för 2016.

Hjälp oss med din information
Om du hittar något i våra listor och kartor över mottagningsanordningar som inte verkar stämma eller vet var det finns fler anläggningar så vill vi gärna ha den informationen, maila till webbkontakt.sjofart@transportstyrelsen.se.

Interaktiv karta med tömningsstationer
Klicka på kartan nedan för att öppna en interaktiv karta med tömningstationerna.

 


Rastplatskartan 2016

Rastplatskartan 2016 finns enbart i digital version som pdf. Från och med 2016 har vi slutat att ge ut den tryckta Rastplatskartan. Aktuell information om våra rastplatser finns på webbplats: rastplatskarten  – Rastplatskartan 2016 LADDA NER PDF


.

Vagtrafiken Sok

 

Annons:


Kommentera