Rekordtidig bokningsingång av sommarens resor

Rekordtidig bokningsingång av sommarens resor – ökning med 31 procent

Apollo noterar en rekordtidig bokningsingång av sommarens resor 2015. Bokningarna ligger 31 procent över jämfört med samma period förra året. Det är framförallt resor till Kreta, Rhodosoch Turkiet som ökat. Apollos nya satsning på koncepthotell är det som lockar.

Rekordtidig bokningsingång av sommarens resor

Rekordtidig bokningsingång av sommarens resor

Knappt har sommarvärmen klingat av innan bokningarna för nästa sommars resor är i full gång. Apollo noterar en rekordtidig bokningsingång med 31 procent fler sålda resor än jämfört med samma period förra året.

Apollos satsning på koncepthotell är det som lockar. Av dem som har bokat en resa till Turkiet nästa sommar har 63 procent bokat Apollos koncepthotell Kaya Side t ex. Det är framförallt de stora sällskapen som är ute i god tid.

– Det är roligt att se att vår smyglansering av koncepthotell har slagit så väl ut. Det är många som redan nu försäkrar sig om en plats på något av koncepthotellen. Kaya Side och Mythos Beach är båda populära val för den som är ute i god tid och bokar sin sommarresa, säger Kajsa Moström.

Apollo smyglanserade den gångna sommaren koncepthotell på Rhodos och i Turkiet. Konceptet består av fyra beståndsdelar:
Barnklubben club Polly&Mino med nyfiket lärande i fokus
Simskola för alla åldrar i samarbeta med Trampoolin
Sport och träning med välutbildade instruktörer
– samt mat och dryckeskonceptet Amondo framtaget av kocken Christoffer Magnusson Domeij  och kaffespecialisten Johan Damgaard från Johan&Nyström

Annons:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.