Ny återförsäljare för Bürstner

Fritids Metropolen AB i Umeå- ny återförsäljare för Bürstner!

Mobile Living Group är glada att hälsa Fritids Metropolen välkomna som återförsäljare för Bürstner. Fritids Metropolen började sälja Bürstner i september och kunderna har visat ett stort intresse för produkterna.

ny återförsäljare för Bürstner

Ny återförsäljare för Bürstner

Fritids Metropolen AB i Umeå- ny återförsäljare för Bürstner

”-Med sin placering i Umeå stärker detta vår närvaro i norra Sverige. Vi är glada kunna erbjuda denna ökade tillgänglighet till våra kunder”, säger Jörgen Fornander, Försäljningschef Sverige för Mobile Living Group.

Norrländsk helhetsanläggning
Fritids Metropolen är Norrlands största husvagn- och husbilsanläggning. Fastigheten är totalt 17 500m2 stor varav 4.000m2 ligger under tak. Fritids Metropolen är en helhetsanläggning med verkstad och skadecenter för både plåt- och plastreparationer. Som medlem i HRF- Husvagnsbranschens riksförbund, uppfyller de höga krav både inom etik, arbetssätt och företagsstruktur.

”-Vi valde Bürstner för deras mycket kraftfulla, konkurrenskraftiga samt breda utbud av husbilar. Vi anser att vi nu har ett av Norrlands absolut bästa urval av husbilar i kombination med våra övriga fabrikat. Vi ser med mycket stor tillförlit fram emot att ta ökande marknadsandelar med Bürstner på vårt distrikt!“, säger Patrik Lindgren, VD för Fritidsmetropolen.

Annons:

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.